Beoordelingen van La Cubanita Helmond

Recente recensies van La Cubanita Helmond

4 sterren na 102 reviews

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen en keurig op tijd klaar om op te halen. Nog goed warm bij thuiskomst.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Zoals we van jullie gewend zijn ook. De porties waren groter dan verwacht en netjes alles verpakt met sausjes apart.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was eten was lauw en sommige dingen waren zelfs koud. Ook bepaalde vlees gerechten waren ontzettend droog. Heel jammer. Ook toen het eten opgehaald werd heb ik 10 minuten netjes staan wachten en niemand was er om mijn bestelling te geven of te verwelkomen. Paar keer op en neer door de zaak gelopen en wederom niemand die naar mij toe kwam. Uiteindelijk maar de keuken in geroepen en toen kreeg ik mijn bestelling. Jammer dat er in deze tijd niet juist een beleving van word gemaakt nu we al zo weinig kunnen, ik voelde me dan ook niet welkom.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima. Zag er goed uit. Mooi ingepakt. Goede kwaliteit eten. Allemaal verschillende sausjes. Aanrader!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd. Heerlijk van smaak. Gelukkig niet te zout. De hamburgertjes hadden van ons iets langer gemogen, waren nog rauw/rood van binnen. De rest was top.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles keurig op tijd en nog heerlijk warm bezorgd.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals verwacht uitstekende kwaliteit en alles nog warm bij thuiskomst. Zoete aardappel friet lekker knapperig en heerlijke gerechtjes.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerderr keren besteld, helaas vandaag erg tegen gevallen. De saus leek alsof deze bevroren was. Ook was de saus erg weinig. Vooral de aoli een klein bakje normaal kregen we een groter bakje. Daarnaast was het eten lauw en dus absoluut niet meer warm, en als laatste waren de zeeduivelstukjes hol en zo hard dat je tanden bijna afbreken. Dus helaas nu slecht ervaren. Voor 40 euro mag het dan toch wel goed zijn neem ik aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heeeeerlijk! Misschien een tip om de sausjes wel te coderen met de gerechten wij hadden van sommige geen idee waar die bij hoorde haha.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Alleen de kipspiesjes waren echt te hard gebakken. Droog. Verder alles prima

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heel erg goed. We hebben al verscheidene malen besteld en iedere keer heerlijk gegeten.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten! Echt een aanrader!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering zoals gewoonlijk netjes op tijd en super lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich niks mis mee maar net te lauw, porties goed en netjes alleen de zoete frietjes worden slap dat is wel jammer verder lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was lauw tot koud. Zoete aardappelfriet was slap. Zeker niet de kwaliteit die we gewend zijn van la Cubanita. Wij wachten wel tot jullie weer open mogen en komen dan weer genieten.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas bleek na de bestelling dat de zoete aardappelfriet er niet was. Jammer want die vinden we altijd zo lekker. Hebben een ander gerecht gekozen.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk😋 dank voor de snelle en goede service

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wel prima. Niet super warm, maar ging wel. De extra’s die erbij zaten waren echter erg ongepast. Heb geen behoefte aan een dobbelspel van easytoys en ik drink geen alcohol. Dus cocktail hoef ik ook niet. Idee is leuk om iets aan Valentijnsdag te doen, maar dit slaat de plank compleet mis. Lastig uitleggen aan een kind van 6...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten! Komen natuurlijk liever bij jullie eten, maar dit was een mooie tussenstap !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De honing-mosterd saus was volledig gekristalliseerd. Verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer erg lekker...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, ziet er prima uit, goed warm,snelle bezorging.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten mogen iets pittiger en ook meer zijn. Verder zag het er goed uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker...

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke warme Tapas box besteld met extra maiskolfjes erbij. Super lekker, goed warm en nog 2 drankjes erbij gekregen. Prima service en zeker voor herhaling vatbaar.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker. Gevarieerd. We hebben tapas afgehaald en het was nog lekker warm bij thuiskomst. Gaan we vaker doen

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle en nette service. Helaas was het eten snel koud maar verder was het netjes ingepakt en smaakte het goed. De porties zijn groter dan als je in het restaurant gaat eten dus hadden we veel te veel besteld.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten. En warm genoeg geleverd. Was een probleempje met digitaal bestellen maar dit is zeer netjes opgelost. We hebben genoten van het eten. Het was de 1ste keer, maar dat worden er meer.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer perfect.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed. Jammer dat er twee bestelde gerechten niet meer op voorraad bleken te zijn. Hamburgers en zeeduivel waren er niet meer.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerst besteld daarna belde ze dat sommige dingen op waren. Jammer van t geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere gerechten en ook goed verpakt. Daardoor was het nog lekker warm toen we in Someren waren.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde laatst een warme tapas box. En nog los maïs erbij. Bij de tapas box was vlees koud en ik kreeg er vlees in die ik niet had besteld. En de mais was erg droog er zat geen boter en zat op/ bij . Teleurstellend vond ik dat van jullie Ben daarom ook niet tevreden over mijn bestelling. MVG

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt Spaans was dit niet.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd, eten goed warm. Weer heerlijk gegeten!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Klein minpuntje was dat bij thuiskomst (10 min rijden) niet meer alle gerechtjes echt warm waren. Verder mooi verpakt en net zo lekker als normaal in het restaurant !

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk vooral de kipkluifjes

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was erg snel klaar. Helaas zat in de samengestelde tapasbox zoete aardappel friet in plaats van de gekozen spareribs. De cheesecake daarentegen was voortreffelijk.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel heel lekker gegeten. Helaas was er wat mis gegaan met de bestelling, tot 2x toe zelfs. Eerste keer zaten de chorizokroketjes er niet bij. Die werden na een telefoontje alsnog gebracht, met wat drankjes om het goed te maken. Alleen waren het kaaskroketjes en geen chorizokroketjes. Al met al wel superservice en lekker, maar niet precies onze bestelling gekregen. Volgende keer beter want we gaan zeker nog eens bestellen.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er goed verzorgt uit Maar warme gerechten waren niet echt warm je kon ze ook niet zelf op warmen want de schalen waar de producten op lagen smelten dan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

top! Lekker! Snel klaar! Voor herhaling vatbaar! Goede boxen voor een goede prijs!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al eerder thuis laten bezorgen en dit was heerlijk,vandaag helaas het tegenovergestelde De hamburgertjes waren niet helemaal goed gebakken, de honing saus van de kip die in het midden van de schaal stond was helemaal dik en hard geworden. En het was niet meer warm genoeg. Erg jammer aangezien de vorige keer juist zo lekker was

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en alles precies op tijd, alleen jammer dat je niet van de gewonen kaart kan bestellen, ik ga vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

vanavond tapas voor thuis besteld, het was heerlijk en klokslag optijd was de bestelling klaar. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling geplaatst en lastmimute afgebeld wanneer ik er al bijna was. Geen geld terug tot op hede.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Super gegeten. Dankjewel. Dat maakte het net iets te lang moeten wachten weer goed.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben lekker gegeten om de lokaale ondernemer te steunen. Ik had een fout gemaakt bij het bestellen is netjes opgelost.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online bestelling gedaan, ging prima. Logischerwijs is het aanbod beperkter, maar missen vooral de (echte) cocktails i.c.m. tapas :-) Warme schotel was aan de lauwe kant, maar alles verder heel lekker zoals we gewend zijn van La Cubanita. Helaas was de kipsalade op, ons is netjes gebeld en carpaccio gekozen. Gratis levering was netjes op tijd. Kunnen niet wachten om terug op het terras van La Cubanita te zijn!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker en goed. Ze waren allen niet berijkbaar en was niemand bij de balie.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. We hadden afgehaald en alles was op tijd klaar en zo verpakt dat het thuis nog lekker warm was. Gaan we zeker vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaterdag voor de 3e keer bij la cubanita besteld en het was wederom weer helemaal geweldig! Echt een aanrader!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top heerlijk!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heerlijk! Het zou fijn zijn als jullie op het deksel van de sausjes zetten bij welk gerechtje dit hoort, want daar kwamen we nu niet helemaal uit.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren voor tapas thuis gekozen het was heeeerlijk! Super bedankt weer👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

delicious ribs

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen via de website ging gemakkelijk. De bezorging was op tijd. Ik kreeg een mail dat de bezorger onderweg was. Het eten was goed op temperatuur en smaakte goed. Een goed initiatief van La Cubanita in deze Coronatijd.👍

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel slecht eten was koud was een advertentie op fb dat je disaronno jar kon bestellen voor 2.50 dat was niet mogelijk en had een cheesecake erbij besteld daar moest aardbeiensaus bij zitten maar dat zat er ook niet bij ..heel jammer dat ik dit slechte eten voor mijn duur verdiende geld heb gekregen ..champignons waren ook erg slecht heb het zo de vuilnisbak in kunnen gooien en dat voor 30 euro ..schandalig !

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Drie tapas schalen. De koude gerechten waren prima. De warme gerechten waren ijskoud bij thuiskomst (5 minuten rijden). Veel geld betaald. Voor ons geen tweede keer.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service , geen lange wachttijd . Heerlijk eten lekker warm , leuk geserveerd .! Zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden .!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Toen ik aankwam was er een ding op zeiden ze dat ze me gebeld hadden voor iets anders maar hadden helemaal niet gebeld dus had ik een gerecht dubbel gekregen beetje jammer, en had besteld voor de dissaronno actie en die was ook op!! Heel jammer

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, ideaal zo thuis bezorgd. 5 euro bezorgkosten vind ik wel wat aan de hoge kant. Erg jammer was dat de actie disaronno cocktail er niet bij zat en er na navraag ook verder niet meer op gereageerd is jullie

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben gisteren mogen genieten van 2 warme tapas schotels incl de cocktails.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het super........ bestellen ging super en ophalen het stond allemaal klaar echt top ... het eten was ook heerlijk . Het was daarom een geslaagde 50 jarige verjaardag..... in deze moeilijke tijd

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er sneller dan verwacht voor een vrijdagavond. Daarnaast was het allemaal nog hartstikke warm en heerlijk! Porties zijn net zo groot als dat je ze in het restaurant zou krijgen. Top!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal erg lekker. Netjes op tijd bezorgd en nog goed warm allemaal. Voor herhaling vatbaar.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, snel bezorgd en was erg lekker!!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima verzorgd en weer heerlijk zoals altijd!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect verzorgd, bedankt.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry, maar t was gewoon niet zo lekker jammer genoeg. Spareribs horen lekker knapperig te zijn en niet alsof ze gestoomd zijn evenals de hamburgertjes. En de kip pasta zwom in de dressing die heb ik weg gegooid. Sonde voor dat geld. Bezorging was daar in tegen wel super

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Tapas. Stipt op tijd, aardige bezorger. Aanrader in deze tijd, als we d'r niet heen kunnen dan maar zo. Doen!!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt super lekker, wij hebben 2 tapas warm 1 tapas koud en 2x brood met aioli en tapenade besteld. Eten was warm super goed verpakt, lekkere sausjes. Echt een aanrader! Zelfs onze kinderen die niet zo van het buitenlandse eten zijn hebben gesmuld!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Tip: maak het verpakkingsmateriaal leuker. In de stijl van jullie bedrijf. Nu leveren jullie het in een wit plastic tasje en het eten in hamburger doosjes. En dat is jammer

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer genoten van de tapas. Lekker eten, goede porties en goede bezorging.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het allemaal netjes verzorgt. Warmen gerechten ook echt warm👍.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten en alles goed verzorgd. Zeker vaker doen in deze tijd.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed initiatief zodat we toch van de tapas hebben genieten. Eten was nog voldoende warm en van goede kwaliteit. Gaan zeker als het nog nodig is een keer bestellen.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker. Netjes verpakt en mooi op de aangegeven tijd bezorgd. Eten stond ook niet op de grond dus dat was ook fijn. Prijs kwaliteit verhouding was ook heel netjes dus voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijk bezorgd! Eten was lekker sommige dingen niet echt warm en de aardappeltjes wat vochtig van de damp maar ook te begrijpen, jammer dat er zo weinig keus is om te bestellen hopelijk komt er meer keuze bij. Wel erg lekker!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, netjes en goed verzorgd! We hopen dat we jullie weer snel in het restaurant kunnen begroeten

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm, goed op smaak en tijdig en goed bezorgd.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, bezorging goed op tijd. Alles wat warm moest zijn was warm en smaakte goed. Enige kleine puntje van kritiek: de tapasboxen kunnen niet goed tegen de warmte en waren een beetje gesmolten. Maar daar heeft het eten verder niks van geleden!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en goed warm